Prototipa el Futur! Programa per a emprendedores de Cerdanyola.

Oberta la convocatòria del Programa ‘Prototipa el teu futur’ per desenvolupar projectes relacionats amb l’economia circular.

Els projectes seleccionats podran desenvolupar-se a les instal·lacions Green Fab Lab de Valldaura i disposaran de 1.000 euros per adquirir materials i eines.

El centre d’innovació Valldaura Labs de l’IAAC (Institute for Advanced Architecture of Catalonia), en associació amb l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, posen en marxa una convocatòria per a emprenedors i emprenedores ecològics i digitals Prototipa el teu futur. L’objectiu d’aquest programa és desenvolupar projectes o idees centrades en la transició ecològica i digital. Mitjançant un programa de suport tecnològic i professional, les persones emprenedores rebran ajuda per desenvolupar un prototip que pugui conduir a crear una iniciativa empresarial o professional.

S’escolliran d’una a tres iniciatives que podran desenvolupar-se en les instal·lacions del Green Fab Lab de Valldaura (que compta amb impressores 3D, màquines làser, CNC i altres) i rebran el suport d’experts que ajudaran a desenvolupar els prototips i, si escau, a impulsar els projectes. A més de la infraestructura de Valldaura, cada projecte disposarà de 1.000 euros per adquirir materials i eines.

Les iniciatives poden estar relacionades amb l’ecologia i amb qüestions que tinguin especial sentit desenvolupar-les a Collserola, com per exemple l’alimentació, l’energia, la construcció, els biomaterials, la mobilitat ecològica o qualsevol altre tema que contribueixi a crear ciutats i territoris sostenibles.

Per obtenir més informació, visiteu el lloc web de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.